NN Markedsdata - en del af Bisnode koncernen

I efteråret 2016 blev NN Markedsdata opkøbt af Bisnode – en af de førende Data og Analytics virksomheder i Europa. Vi skifter derfor nu den fine blå farve ud med en lys og levende grøn, og med tiden ændrer vi også navn til Bisnode. Vi bliver som en del af Bisnode koncernen endnu stærkere på kredit- og marketingdata, og det betyder, at vi kan løfte din forretning til helt nye datahøjder. 

Læs mere om Bisnode her.

_____________________________________________________________________________________________

NN Markedsdata er en af Danmarks førende vidensbanker. Vi skaber forretningsfordele og øget værdi for det danske erhvervsliv med opdateret viden om privatpersoner og virksomheder. Vi sørger ganske enkelt for, at du har den nyeste viden om markedet, kunderne og konkurrenterne.

Vores fornemmeste opgave er at hjælpe både mindre og store virksomheder med at skabe rammerne for vækst. Vi identificerer det potentiale i markedet og i din kundedatabase, som du endnu ikke har afdækket, og vi effektiviserer din virksomheds forretning gennem dataløsninger af høj kvalitet.

Gennem mere end 18 år har vi hjulpet danske virksomheder med at få flere kunder, der køber for mere i længere tid. Med kompetente og resultatorienterede medarbejdere skaber vi værdi for vores kunder, gennem seriøs og proaktiv rådgivning, som skaber øget omsætning, bedre bundlinje, højere kundetilgang og sikring af kundeloyalitet.

Du kan læse meget mere om vores produkter og løsninger her.

Hvem er vi?  

 

NN Markedsdata beskæftiger 35 kompetente medarbejdere.
Siden 1997, hvor NN Markedsdata blev etableret, har vi gennemgået en stor udvikling.
I dag er vi ejet af Bisnode, som er en af de førende data og analytics virksomheder i Europa.

Vil du vide mere om vores historie? Så læs her.

Hvad kan du forvente?

NN Markedsdata er bygget på et fundament af dygtige mennesker. Vi driver ikke forretning med flotte ord og klicheer - i bund og grund driver vi vores virksomhed med sund fornuft, ærlighed og stor passion for data.

Vi er en række ansvarlige, arbejdsomme og engagerede mennesker, som brænder for at skabe resultater for vores kunder. For kunderne er vores vigtigste ambassadører, og de er alle sammen vigtige for os – store og små.

Vi har en oprigtig interesse for vores kunders forretning, og samarbejdet med os skal skabe værdi.

”Hos NN Markedsdata kan du især forvente høj kvalitet, konstant udvikling og passionerede medarbejdere.” - Ivan Christiansen, Direktør.

Vi har en en solid økonomi

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

I 2016 har NN Markedsdata fået tildelt den højeste kreditværdighed, og vi er nu blandt de 2% af danske virksomheder, som har opnået den fornemme AAA rating.

Ratingen gives til virksomheder med en solid økonomi og en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

’Vi er stolte over at kunne vise omverdenen, at vi driver en sund forretning, og tilhører gruppen af de mest kreditværdige virksomheder i Danmark’ siger Ivan Jæger Christiansen, direktør i NN Markedsdata.