Hvor kommer vi fra?

Virksomheden blev etableret i 1997 som en afdeling i TDC Forlag. Det var også i 1997, at vi lancerede Navne & Numre® Professionel på cd-rom.

I 2001 købte vi direct marketing-bureauet DM Huset og skiftede samtidig navn til netop DM Huset. Vi lancerede også vores første webbaserede produkt - Navne og Numre® Erhverv - som stadig er vores bedst sælgende produkt.

Navne og Numre® Erhverv fik i øvrigt prisen som bedste BTB online-søgeværktøj fra European Association of Directory Publishers i 2003.

I 2004 skiftede vi navn til TDC Markedsdata, men da hele TDC Forlag i 2006 blev solgt til European Directories, blev vi i stedet til NN Markedsdata. NN står naturligvis for Navne og Numre, som også indgået i navnet på vores kerneprodukt - online erhvervsdatabasen Navne og Numre® Erhverv.

I december 2011 køber Poul Thyregod, Thyregod Invest ApS og Per Kirchner, Kirchner ApS NN Markedsdata, som nu er en 100% danskejet virksomhed. Læs mere. 

I marts 2012 opkøbte NN Markedsdata virksomheden Sodi Data Mining, som var en stærk spiller i markedet for forbruger- og kundeanalyser. Læs mere om opkøbet her.

I juni 2014 opkøber vi konkurrenten Krak Markedsdata for at styrke vores markedsposition indenfor erhvervsdata. 

I september 2016 køber Bisnode NN Markedsdata. Bisnode er en af de førende data og analytics virksomheder i Europa. Læs pressemeddelelsen