26-10-2016

5 nyheder i Navne & Numre Erhverv

Der har været fart over feltet på nye tiltag i Navne & Numre® Erhverv her på det sidste. Indenfor de seneste par måneder har vi udviklet og implementeret vores brugeres top-udviklingsønsker. Og faktisk lancerer vi i dag vores helt nye radiussøgning som en del af løsningens segmenteringsmuligheder.

Radiussøgning

Helt nye segmenteringsmuligheder

Find nye kunder med vores udvidede branchesøgning eller ud fra en radius 

Radiussøgning
Nu har du mulighed for at fremsøge virksomheder på baggrund af en radiussøgning ud fra et bestemt sted. Fx kan du nemt finde alle de virksomheder, som er i kørselsafstand fra din arbejdsplads - eller de virksomheder som ligger på nabovejene til en kunde, du allerede har et møde med.

Kom i gang med radiussøgning med vores lille guide.

Udvidet branchesøgning
Nu er det slut med at lede rundt i branchetræet og gætte sig frem til branchers navne. Vi har nemlig lavet en bredere mulighed for søgning på brancherne, så du fremover blot kan søge på et udvalgt ord fx advokat eller medicin for at finde alle de brancher, der indeholder ordet - det er nemt og ligetil.

Se her hvordan du bruger den udvidede branchesøgning.

Prøv det gratis i 5 dage her.

Kreditscore

Kreditscore på alle danske firmaer

Dit hjælpeværktøj til at styre uden om dårlige betalere

Har du set, at du har fået en ny unik mulighed for at få indblik i dine kunders fremtidige betalingsevne? Vi har nemlig tilføjet en kreditscore på samtlige virksomheder i Navne & Numre® Erhverv under fanen Kreditvurdering.

Brug scoren til at tage pulsen på dine kunders økonomiske fremtid og styr uden om de økonomisk svage virksomheder.

Personrapport

Ny forbedret personrapport på erhvervsledere

Få et samlet overblik over erhvervsledernes relationer og resultater

Vores personrapport har fået helt nyt design, og samtidig har vi tilføjet langt flere informationer i rapporten. Brug rapporten når du er på farten - så har du nemlig altid det fulde overblik over kontaktpersoners relationer og resultater lige ved hånden.

Find personrapporten i den enkelte persons persongalleri. Fremsøg en virksomhed, klik på fanen ”kontaktpersoner” og vælg så den person, hvis personrapport du gerne vil have. 

Koncernnøgletal

Nu kan du også finde koncernnøgletal

Nu kan du også finde nøgletal på alle danske koncerner i Navne & Numre® Erhverv.
 
Med koncernnøgletal får du det komplette indblik i en virksomheds økonomi - og det er guld værd, når du skal vurdere nye kunders fulde potentiale eller skabe overblik over samarbejdspartneres økonomiske situation.
Du finder koncernnøgletal under fanen ”nøgletal” på alle virksomheder, som er en del af en koncern.

Prøv det gratis i 5 dage her.