01-09-2016

Bisnode køber NN Markedsdata

Bisnode, der er en af de førende data- og analysevirksomheder i Europa, opkøber NN Markedsdata. Opkøbet giver nye muligheder for NN Markedsdatas kunder.

To af de største aktører på markedet for kredit- og marketingdata i Danmark går nu sammen. Bisnode opkøber NN Markedsdata og styrker dermed sin position på det danske marked.

Bisnode, der i forvejen er en af de førende data- og analysevirksomheder i Europa, opkøber NN Markedsdata for at styrke sin knowhow og rådgivningskompetencer inden for kerneforretningen, der handler om at levere kredit- og marketingdata til erhvervslivet, fortæller Birger Baylund, adm. direktør for Bisnode Danmark.

- Med købet af NN Markedsdata bliver vi større på vores absolutte kerneområde, nemlig at levere kredit- og marketingdata til erhvervslivet. NN Markedsdata har fokus på at skabe værdi for deres kunder, samt et stærkt medarbejderengagement, hvilket er en kultur, der passer rigtig godt ind i Bisnode. Købet styrker både vores knowhow og rådgivningskompetencer, så vi får bedre muligheder for at skabe mere vækst for vores kunder, siger han.

- Jeg ser et godt strategisk match mellem de to forretninger. Vores ambitioner, mål og retning matcher hinanden, og det giver virkelig god mening at fortsætte rejsen som ét fælles hold. Dette er et helt naturligt skridt for NN Markedsdata, og jeg glæder mig rigtig meget til at skabe mere vækst for vores kunder samt en endnu bedre arbejdsplads for os alle, siger Ivan Jæger Christiansen, direktør i NN Markedsdata.

Købet af NN Markedsdata ligger i forlængelse af en række andre strategiske opkøb, som Bisnode i Danmark har foretaget de seneste år for at styrke ’consumer data’-forretningen. Siden 2012 har Bisnode blandt andet opkøbt InfoDirekt, Debitor Registret og DKS Skyldnerregister, så virksomheden kan tilbyde kredit- og marketingdata om både virksomheder og privatpersoner i Danmark.

NN Markedsdata blev etableret i 1997 og beskæftiger i dag 40 medarbejdere. Med opkøbet bringer Bisnode sin medarbejderstab op på 110 ansatte og når en årlig omsætning på 180 millioner kroner i Danmark.

Produkter og ydelser fortsætter 
NN Markedsdata kører videre under eget navn i en overgangsperiode, men vil herefter blive fuldt integreret i én samlet Bisnode-organisation. Alle NN Markedsdatas produkter og ydelser fortsætter – dog med tiden under nyt navn.

Om Bisnode
Bisnode er en førende Data og Analytics virksomhed i Europa med aktiviteter i 18 lande og 2,400 ansatte. Bisnode hjælper virksomheder med at finde og administrere deres kunder