17-08-2016

Den første super-søger er fundet

SuperSøger

1846 søgninger i Navne & Numre® Erhverv i juli måned er det blevet til for Peder Hill, E. Michaelis & Co. A/S

Hver måned tager vi et lille smugkig på, hvor meget aktivitet der har været i vores online database Navne & Numre® Erhverv.

Juli måned var jo for mange præget af sommerferie, men for Peder Hill, debitorbogholder hos E. Michaelis & Co. A/S, stod måneden på vedligeholdelse og opdatering af data. Og det var lig med rigtig mange opslag på virksomheder i Navne & Numre® Erhverv – helt præcist lavede Peder 1.846 opslag.

Peder er derfor juli måneds super-søger.

Peder og hans kollegaer bruger til dagligt Navne & Numre® Erhverv til at hente regnskaber, tjekke nøgletal og overvåge kunder. Et godt indblik i kundernes økonomiske situation sikrer, at Peder og hans kollegaer kan træffe de helt rigtige beslutninger vedrørende kreditgivning og derved mindske tab på dårlige betalere.

”Jeg bruger også altid kreditvurderingskoden i Navne & Numre® Erhverv til at vurdere betalingsbetingelser mm. hos vores kunder, og den nye kreditscore er helt sikkert også et plus til risikovurdering”, siger Peder.

Peder kendte allerede til Navne & Numre® Erhverv, da han startede hos E. Michaelis & Co. A/S, men han ville gerne dybere ind i databasens mange muligheder, og derfor har han deltaget på et af vores brugerkurser.

”Brugerkurset gav mig rigtig god inspiration med hjem – og nu ved jeg præcis, hvordan jeg nemt og hurtigt finder alle de informationer jeg har brug for, når jeg skal have det bedste indblik i vores kunders økonomi” afslutter Peder.

Tillykke til Peder med titlen som super-søger.

Vil du også have de nyeste oplysninger om alle danske virksomheder?
Prøv Navne & Numre® Erhverv gratis i 5 dage.