19-06-2014

Kender du danskernes ferievaner?

Sommeren nærmer sig, og danskerne er vilde med at tage på ferie, men hvor tager vi egentlig hen, hvordan vil vi helst holde ferie, og hvor mange penge bruger vi generelt på det?

Med data fra Danmarks Statistik og TNS Gallup kan vi fortælle alverdens ting om danskerne, blandt andet hvordan deres ferievaner og præferencer er.

Vi ved fx, at 30 % af danskerne har holdt ferie i Danmark minimum to gange det seneste år. Knap 70 % har aldrig holdt ferie i Østen, hvorimod over 60 % har holdt ferie i et europæisk land uden for Norden minimum én gang indenfor de sidste to år. Danskerne foretrækker storbyferie og solferie frem for aktivferie og rygsækrejser, og vi tager mere på campingferie i Danmark end i udlandet.

I forhold til danskernes feriebudget, så ligger 56 % af de danske husstandes årlige forbrug på under 10.000 kr., og kun 5,5 % har brugt mere end 50.000 kr. på ferie det seneste år.

Vi bruger viden om danskerne til segmentering og udvælgelse af lønsomme målgrupper til vores kunder. Læs mere om hvordan vi med viden om danskernes profiltyper, alder, adfærd og livsstil kan finde kundegrupper, der passer til din virksomhed.