06-09-2012

Nærkontakt til 700.000 danske virksomheder

2.500! Så mange CVR-ændringer bliver der hver uge foretaget i de danske virksomheder. Vi vil påstå, at kundedatabasen er virksomhedens største aktiv – ikke mindst i salgsplanlægningen. Derfor er kvalitetssikring af kundedatabasen et alfa og omega, hvis virksomheden ønsker konkurrencemæssige fordele på markedet. 

Ved at samle al viden om kunder og konkurrenter på ét sted, vil salgs- og marketingmedarbejderen få et uundværligt redskab, som giver store forretningsmæssige fordele.

I onlinedatabasen Navne & Numre® Erhverv får virksomheden et både avanceret og meget anvendeligt redskab, som hurtigt og nemt giver adgang til viden og dagligt opdateret stamdata om 700.000 danske virksomheder.

Systemet åbner desuden for muligheden af at søge og segmentere blandt relevante kundeemner. Fx emner segmenteret efter branche, antal ansatte og geografisk placering. Dermed kan salgs- og marketingmedarbejderen nemt og effektivt finde potentielle kundeemner til bearbejdning – og med få klik hente alle relevante oplysninger ud til fx . direct mails, regneark eller egen emnedatabase.

Tjek økonomien hos dine kunder
Når det handler om en ny potentiel kunde – er det en god ide at undersøge virksomhedens økonomiske formåen. Alligevel er det ofte noget der ses bort fra, når en salgskampagne planlægges, og emnegenereringen kører i femte gear.  Det er som om, antallet af emner og kunder er vigtigere end kvaliteten af det, kunderne kan præstere – økonomisk set.

Men hvorfor bruge tid og kræfter på at sælge varer eller ydelser til en kunde, der ikke er kreditværdig, og som måske står opført i et skyldnerregister?

Der findes en lang række muligheder for at undersøge, om virksomheder har betalingsevne og -vilje. Kredittjek i Navne & Numre ® Erhverv er et brugervenligt værktøj, som giver adgang til virksomheders kreditinformation, og med få klik kan afsløre dårlige betalere.

Direkte fra online databasen får du derfor det bedste vurderingsgrundlag før du yder kredit.

Prøv selv
Uanset om du ønsker adgang til frisk viden om markedet, kunderne og
konkurrenterne, eller vil tjekke din næste kundes økonomiske formåen, kan du
prøve Navne & Numre ® Erhverv i 10 dage – helt gratis. Bestil din prøveadgang her