16-01-2012

NN Markedsdata får ny ejer

NN Markedsdata købt af Thyregod Invest
Poul Thyregod, ejer af en lang række IT virksomheder, og Per Kirchner, direktør i Novicell og tidligere salgsdirektør for De Gule Sider A/S og NN Markedsdata, har den 20. december 2011 købt NN Markedsdata, som var en del af De Gule Sider A/S.

IT og informationsvirksomheden NN Markedsdata ejer og driver en af de førende og mest brugte erhvervsdatabaser i Danmark -  Navne & Numre® Erhverv.

Poul Thyregod ser et stort potentiale i NN Markedsdata. Via sine øvrige aktiviteter i en række it-virksomheder har Poul Thyregod et omfattende kendskab til NN Markedsdata og til branchen generelt. Den nye ejer vil bruge NN Markedsdatas stærke markedsposition som udgangspunkt for en yderligere vækststrategi.

"Alle virksomheder har brug for opdaterede erhvervsinformationer og -data af høj kvalitet, og NN Markedsdata vil også fremover levere markedets bedste og mest opdaterede produkter. Netop nu hvor de fleste virksomhedsledere tænker sig om to gange før man indgår en kontrakt med en ny kunde eller leverandør, er opdateret viden om virksomhedens økonomi, ejerforhold og kreditværdighed en afgørende faktor for at træffe den rigtige beslutning" udtaler bestyrelsesformanden Poul Thyregod, NN Markedsdata.

NN Markedsdata videreføres med alle medarbejdere i nye lokaler i Århus.
Siden konkursbegæringen af De Gule Sider A/S ultimo november, har kurator opretholdt et nødberedskab i NN Markedsdata. De aftaler der er indgået før konkursen er blevet videreført og leveret.
"Vi har haft en række nøglemedarbejdere på arbejde under hele forløbet, og vi har i den forbindelse oplevet en meget stor loyalitet og forståelse fra vores kunder og leverandører. Det glæder mig meget at virksomheden kan føres videre med en stærk finansiel ejer, der oven i købet kan bidrage med viden og solid erfaring indenfor IT og e-commerce, udtaler Sune Andersen, konstitueret direktør for NN Markedsdata.

Alle medarbejdere er den 20 december blevet indkaldt til opstartsmøde hvor de har fået mulighed for at hilse på den nye ejer og blive orienteret om baggrunden for købet.

NN Markedsdata har fået tilført ny kapital, kompetent ejerskab og sammenholdt med dygtige medarbejdere og markedets bedste produkt for erhvervsinformationer og - data, er virksomheden rustet til fremtiden.

Forretningen NN Markedsdata er dermed allerede fra den 20. december i gang igen med en ny spændende vækststrategi, og ser frem til at servicere og rådgive eksisterende som nye kunder.