03-03-2016

NN Markedsdata fordobler næsten overskud

 

Ivan_kube_NNM

NN Markedsdata kommer ud af 2015 med et overskud på 10 millioner kroner før skat – det er næsten en fordobling i forhold til året før. 

2015 har været et godt år for NN Markedsdata. Fra 2014 til 2015 er bruttofortjenesten øget med 16 procent – fra 29,8 millioner kroner i 2014 til 34,6 millioner til 2015. Samtidig er bundlinjen øget fra 5,6 millioner kroner til 10,1 millioner kroner.

- Vi har lykkedes med at lægge et ekstra lag på Navne& Numre® Erhverv, der handler om at omsætte data til brugbar viden, der giver værdi for vores kunder, siger Ivan Jæger Christiansen, direktør i NN Markedsdata.  

Stor efterspørgsel
Og ifølge Ivan Jæger Christiansen er der fortsat et kæmpe potentiale i de såkaldte ’big data’-analyser. 

- Erhvervslivet ved godt, at data er vigtigt, og de indsamler data i vildskab. Men når det kommer til at omsætte de indsamlede data til viden, der rent faktisk kan bruges til noget i virksomheden, så er de straks mere famlende. Og det marked har vi virkelig formået at indtage det seneste år, siger Ivan Jæger Christiansen. 

NN Markedsdata beskæftiger 40 medarbejdere i Aarhus-forstaden Højbjerg og er ejet af de to it-investorer Poul Thyregod og Per Kirchner.  

Se regnskabet her

Har du ikke adgang til Navne & Numre® Erhverv
- kan du prøve onlinedatabasen gratis i 5 dage