16-01-2012

Ny fanebladsfunktion i Navne & Numre Erhverv

Vil du have adgang til detaljerede finans- og kursinformationer?
Det kan du nu få på Navne & Numre® Erhverv, NN Markedsdatas erhvervsportal.

På portalens nye version, som alle kunder vil overgå til i løbet af 2011, kan du nemlig nu finde en fanebladsfunktion, som sikrer, at du altid har adgang til markedets mest opdaterede finansinformationer.

Fanebladet er en videreudvikling af den eksisterende funktion og gør det endnu nemmere for alle kunder på Navne & Numre® Erhverv at opnå relevant viden om børsnoterede virksomheder.

Børsinformationerne giver dig adgang til nordiske aktier, fx det danske C20, men viser også en lang række internationale aktieindekser samt de aktuelle priser på valuta og råstoffer. Det tilknyttede aktieindeks viser altid gældende kurser, med kun 15 minutters forsinkelser i forhold til live feeds.Børsinformationerne er suppleret med interaktive grafer og sektor performance.

Du kan selvfølgelig også finde fondsbørsmeddelelser via det nye faneblad. Du kan enten få en oversigt over alle de nyeste meddelelser, eller du kan søge efter specifikke virksomheder. På den måde kan du nemt tilgå de informationer og meddelelser, der er mest relevante for dig og din virksomhed.

Med den nye opgradering håber vi, at alle vores kunder får endnu mere glæde af
Navne & Numre® Erhverv.