13-06-2012

Nye integrationsmuligheder til webCRM

NN Markedsdata har indgået aftale med WebCRM om en væsentlig forbedring af integrations mulighederne mellem webCRM systemet og vores erhvervsdata.

I samarbejde med WebCRM lancerer vi nu integrationsløsningerne 'Guld' og 'Sølv'. Begge løsninger byder på en række nye funktionaliteter, som har været efterspurgt af en del af vores kunder med en eksisterende integrationsløsning.

Hidtil har du med integrationsløsningen haft mulighed for at foretage enkelt-opslag på virksomheder og opdatere den enkelte virksomhed med relevante branchedata, som fx antal ansatte m.m. Denne funktionalitet er nu udvidet betydeligt.

Med Guld og Sølv løsningerne får du:

  • Direkte adgang til den enkelte virksomheds regnskaber for de sidste 5 år (gælder dog kun for Guld løsningen).
  • Mulighed for at foretage en målgruppesøgning i erhvervsdatabasen og importere disse virksomheder direkte i webCRM, med henblik på telefonopfølgning, oprettelse af kampagner m.m.
  • Væsentligt flere opdatere oplysninger fra erhvervsdatabasen direkte ind i dit webCRM system.
  • Systemet til at udføre datavask/opdatering af allerede synkroniserede data.

I praksis tilbyder vi tre forskellige løsninger, du finder mere information her.

Du kan også se produktvideoen, som kort gennemgår de nye løsninger. Se her hvordan de fungerer.

For Guld og Sølv løsningerne betaler du et dataabonnement til NN Markedsdata. Derudover er der ingen ekstraomkostninger fra webCRM's side til integrations software.

På basisløsningen, som giver mulighed for enkelt opslag uden adgang til regnskaber og regnskabsdata, betaler du blot en licens til webCRM.

Du kan læse mere om de tekniske aspekter om integrationen til webCRM her.

Integration til dit CRM og ERP system

NN Markedsdata tilbyder også integration til flere andre CRM og ERP systemer.

Navne & Numre® Erhverv Webservice gør det nemt at hente og benytte relevante erhvervsdata, direkte fra virksomhedens egne salgs- og økonomisystemer.

Integrationsmodulet lægges ind i din virksomheds  salgs- eller økonomisystem, og giver alle dine medarbejdere fri adgang til samtlige data i Navne & Numre® Erhverv - erhvervslivets mest avancerede onlineopslagsværk.

Læs mere om muligehederne for dit CRM og ERP system.

Du kan også kontakte os direkte og få en nærmere snak om dine muligheder på
e-mail-adresse info@nnmarkedsdata.dk eller på telefon 70 10 13 16.