22-08-2011

Nyt populært produkt

NN Markedsdatas mest populære produkt er blevet endnu bedre.
Navne & Numre® Erhverv er et af erhvervslivets mest avancerede opslagsværker med værdifulde nøgleinformationer om alle danske virksomheder. Systemet er uundværligt for økonomi-, salgs- og marketingmedarbejdere, der vil skabe merværdi med relevant markedsviden.

Navne & Numre® Erhverv blev første gang lanceret i 2001, og har nu gennemgået en større transformering. I 2009 har vi arbejdet intensivt på den nye version, og vi er nu stolte af at kunne præsentere det færdige produkt. Med udviklingen er systemet blevet endnu mere brugervenligt, og det er blevet nemmere at fremsøge de helt rigtige informationer.

 
Ny struktur, navigation og grafik
På den nye version kan du anvende alle de funktioner, som du allerede kender. Du vil dog også opleve nye funktioner, en mere overskuelig struktur og ny grafik. Blandt de mest markante fordele er inddelingen af Navne & Numre® Erhverv i tre overordnede moduler, som har hver deres fokus. De kaldes henholdsvis Basis, Salg & Marketing samt Økonomi & Regnskab. De tre moduler vises i samme skærmbillede, hvilket sikrer vores brugere et langt bedre overblik, ligesom det gør det nemmere at gennemføre omfattende søgninger.
 
Gør Navne & Numre® Erhverv personlig
med brugerprofil
En anden ny og vigtig detalje er muligheden for at oprette en personlig brugerprofil, så du i fremtiden benytter dit eget log-in frem for at dele med resten af din virksomhed. Du kan på den måde tilpasse din Navne & Numre® Erhverv-profil, så den giver mest mulig mening for netop din jobfunktion og dine behov.


Er du nysgerrig?
Disse omtalte forbedringer er dog kun et lille udpluk af fordelene ved det nye Navne & Numre® Erhverv. De øvrige forbedringer kan du opleve når du bliver konverteret til den nye version. Du vil blive kontaktet direkte af NN Markedsdata, når tiden for konverteringen kommer.
Er du ikke allerede bruger af Navne & Numre® Erhverv, har du mulighed for at prøve systemet gratis i 10 dage og på den måde opleve fordelene ved Danmarks mest opdaterede vidensbank.

Vi håber, at vores nye version af Navne & Numre® Erhverv bliver til stor glæde og hjælp for dig i din hverdag.