21-01-2013

Nyt samarbejde sikrer kunderne et mere dynamisk og fleksibelt Navne og Numre® Erhverv modul til Microsoft Dynamics NAV.

NN Markedsdata ApS har indgået samarbejde med Agidon A/S i Hjørring, som udvikler standardiserede løsninger til Microsoft Dynamics™ NAV.

Samarbejdet har resulteret i et nyudviklet Navne og Numre® Erhverv add-on modul til Microsoft Dynamics™ NAV.

”Med det nye samarbejde har vores kunder nu adgang til et mere dynamisk og fleksibelt Navne og Numre® Erhverv modul til Microsoft Dynamics NAV. Modulet sælges og markedsføres af både Agidon A/S og NN Markedsdata, mens udvikling og support af modulet, udelukkende varetages af Agidon A/S”, siger direktør i NN Markedsdata, Ivan Christiansen om samarbejdet.

Få klik til opdaterede erhvervsinformationer
Med det nye add-on modul har man direkte online adgang til værdifuld viden om alle landets aktive virksomheder. Modulet sørger for opdaterede informationer om debitorer, kreditorer og øvrige forretningspartnere i kontaktdatabasen. Med de nyeste stamdata på kunder, konkurrenter, leverandører, samarbejdspartnere, markeder og målgrupper, er de værdifulde input til den daglige økonomistyring og administration sikret.

”Jeg er slet ikke i tvivl om, at vores kunder vil få et stort udbytte af det nye modul. Og vi er glade for at kunne tilbyde kunderne et stærkt og værdifuldt produkt.”, fortsætter Ivan Christiansen..

Også hos Agidon glædes man over samarbejdet.

”Vi er glade for at videreudvikle vores samarbejde med NN Markedsdata. Vi betragter NN Markedsdata som det oplagte leverandørvalg, når det gælder virksomhedsinformationer til professionelt brug. Vores integrationsprodukt til Microsoft Dynamics NAV fungerer optimalt med den dataservice som NN Markedsdata tilbyder. Med udgangspunkt i den nyeste version, NAV 2013, og med integration til NN Markedsdata, vil brugeren have adgang til alle relevante forretningsdata vedr. virksomhedens forretningspartnere.”, forklarer direktør i Agidon A/S, Jørgen Jensen

For yderligere information - kontakt venligst 
Direktør i NN Markedsdata ApS, Ivan Christiansen på telefon 23836322
Direktør i Agidon A/S, Jørgen Jensen på telefon 40288892