15-08-2016

Super-søger i august 2016

Tommy

999 søgninger i Navne & Numre® Erhverv gør Tommy Jakobsen,  Account Manager hos Helia Energisalg A/S, til super-søger i august måned.

Grunden til de mange søgninger er blandt andet, at Tommy har brugt august måned til at opdatere Helia Energisalgs CRM-system med friske data fra Navne & Numre® Erhverv.

- Vi er nu helt klædt på til at tage fat på efterårets salg. Vi har fået opdateret CRM-systemet med nye stamdata, og vi har fået friske informationer på vores kontaktpersoner, fortæller Tommy.

Vi kigger også en del på kreditvurderinger. Kreditscoren, som er en forholdsvis ny funktion i Navne & Numre® Erhverv, er et virkeligt plus. Nu hvor jeg kan finde kreditværdigheden på enkeltmandsvirksomheder, har jeg fået et meget bedre beslutningsgrundlag for at handle med dette segment, siger Tommy.  

Tommy bruger også Navne & Numre® Erhverv, når han planlægger ruten rundt til kunderne.

– I forbindelse med et møde i Herlev, havde jeg fundet andre virksomheder i samme postnummer, som jeg gerne ville besøge. På den måde bruger jeg min tid optimal og slipper for stjernekørsel, siger Tommy.

Helia Energisalg A/S har været Navne & Numre® Erhverv kunde siden 2014, og virksomheden har fem brugere med adgang til onlinedatabasen.  

Mød juli måneds super-søger: Peder Hill.

Vil du også have de nyeste oplysninger om alle danske virksomheder?
Prøv Navne & Numre® Erhverv gratis i 5 dage.