22-12-2016

Super-søger november 2016

November måneds super-søger er Lene Olsen fra BB Data Teknik A/S.

BB Data Teknik A/S er en dansk ejet IT-virksomhed, som arbejder med professionel stregkodebaseret datafangst i form af labelprintere og mobile løsninger til logistik, transport, industri og Healthcare. Virksomheden arbejder ud fra at skabe den bedste dialog med kunderne igennem åbenhed, tillid og professionalisme.

Netop derfor er det meget vigtigt for BB Data Teknik, at deres kundeinformationer altid er opdaterede. Og her kommer Lene Olsen ind i billedet – hun er nemlig ansvarlig for at opdatere kundernes kontaktoplysninger, så virksomhedens kontrakter og følgesedler altid er tip-top i orden.

”Der er ikke noget værre end at sende kontrakter og følgesedler ud til kunderne med forkerte kontaktdata. Det sender et forkert signal til kunden, og vi fremstår uprofessionelle i vores kommunikation. Derfor gennemtjekker vi altid kundernes kontaktoplysninger i Navne & Numre® Erhverv, inden vi tager dialog til dem”, fortæller Lene.

”Jeg har været ved BB Data Teknik i 11 år, og Navne & Numre® Erhverv har været en del af mine arbejdsværktøjer i alle årene. Det er nemt og ligetil at finde en virksomhed og tjekke de oplysninger, jeg har brug for. Når jeg bruger Navne & Numre® Erhverv, kontrollerer jeg virksomhedernes adresse og telefonnumre og sikrer mig, at de ikke er gået konkurs eller er fusioneret osv.” fortsætter Lene.

BB Data Teknik A/S har flere brugere på Navne & Numre® Erhverv og benytter desuden løsningen til kredittjek af kunder forud for en ny aftale. Herudover oprettes nye kunder i bogholderiet ud fra data fra Navne & Numre® Erhverv. 

Vil du også sikre en professionel tilgang til dine kunder?
Prøv Navne & Numre® Erhverv gratis i 5 dage.