13-10-2016

Super-søgeren i september bruger onlinedatabasen til at finde nye kundeemner

Supersoger_september

1832 søgninger gør Nicoline fra nord advertising til Navne & Numre® Erhverv super-søger i september   - en titel hun er både glad og stolt over.

Det er en glad og stolt mødebooker hos nord advertising, vi får i røret, da vi skal overbringe Nicoline Nielsen den gode nyhed om, at hun er blevet september måneds super-søger. 

Nicoline har været mødebooker hos nord advertising i tre måneder og er allerede flittig bruger af Navne & Numre® Erhverv. Hun bruger onlinedatabasen til at finde kundeemner, som skal have et opkald. 

Navne & Numre® Erhverv er et super værktøj, når jeg skal finde nye emner, og jeg søger tit ud fra nogle faste søgekriterier, fortæller Nicoline. 

’Jeg bruger også Navne & Numre® Erhverv til at udvælge brancher, som jeg beriger emnerne med nøgletal.

På den måde finder jeg de emner, som er de mest interessante for vores forretning.  Fra mine seks år som mødebooker ved jeg fx, at nogle brancher ikke skal kontaktes i spidsbelastningsperioder.

 ’Jeg ringer primært til mellemstore og store virksomheder for at booke møder. Mit mål er at få fire møder om ugen, og den gode datakvalitet i Navne & Numre® Erhverv er med til at effektivisere og lette mine arbejdsgange. Det gør min hitrate højere, når jeg ringer ud, og blandt andet derfor når jeg mine mål og ofte mere til ’ slutter Nicoline. 

nord advertising har været Navne & Numre® Erhverv kunde siden 2014, og virksomheden har fem brugere af onlinedatabasen.  

Mød også super-søgerne fra juli og august.

Skal du finde nye kunder? 
Prøv Navne & Numre® Erhverv gratis i 5 dage.