06-09-2012

Tjek økonomien hos dine kunder

En økonomisk stærk virksomhed vil som regel betale sine regninger. Men økonomisk formåen er ikke noget, der umiddelbart kan ses eller føles – den skal undersøges.

Der findes en lang række muligheder for at undersøge, om virksomheder har betalingsevne og -vilje. For hvorfor bruge tid og kræfter på at sælge varer eller ydelser til en kunde, der ikke er kreditværdig, og som måske står opført i et skyldnerregister?

Vi mener at en professionel tilgang til at yde kredit, er at kende kundernes økonomi og kreditværdighed. Og alle virksomheder der yder kredit bør have en fast procedure med tjek af eksisterende og potentielle kunders økonomiske formåen. Det kan nemlig være en rigtig god forretning at bruge både kreditkoder og sund fornuft, når virksomheden skal yde kredit.

Når det handler om nye potentielle kunder – er det en rigtig god ide at gøre brug af andres erfaringer. Det kan de fx være i et skyldnerregister. Det er næsten uklogt ikke at undersøge, om kunden står opført som dårlig betaler, inden man bruger kræfter på et større salgsarbejde og levering af en ordre.

Står den potentielle kunde ikke opført som dårlig betaler, kan man supplere med kreditoplysninger – og dermed er man allerede nået et godt stykke på den sikre vej – i forhold til slet ikke at foretage sig noget.

Kredittjek din kunde i Navne & Numre® Erhverv
Kredittjek i Navne & Numre® Erhverv er et brugervenligt værktøj, som giver adgang til virksomheders kreditinformation, og med få klik kan afsløre dårlige betalere.

Direkte fra onlinedatabasen får du derfor det bedste vurderingsgrundlag før du yder kredit. Løsningen åbner desuden for mulighed til mere detaljerede informationer, i form af en udvidet rapport.

Prøv selv
Vil du tjekke din næste kundes økonomiske formåen, kan du prøve
Navne & Numre® Erhverv i 10 dage – helt gratis. Bestil din prøveadgang her