22-03-2013

Viden fra de sociale medier kan være guld værd

Brug viden og markedstrends til at finde nye kunder
Viden er alfa og omega, når du skal finde nye kunder. Ved at få indsigt i kundernes ønsker og behov, er du ganske enkelt bedre klædt på til kundemødet. Når du skal opbygge tilliden til en virksomhed, er der brug for mere viden om kunderne end blot deres navne og postnumre. På nettet og på de sociale medier kan du finde en stor mængde relevant viden, som du kan bruge direkte i dialogen med kunderne.

Hold øje med dine konkurrenter
I salgsarbejdet kan viden om dine konkurrenter være guld værd.  Du kan blandt andet søge informationer gennem dit netværk, og søgning på nettet og på de sociale medier er blevet en stadig større kilde til viden.

Jo mere viden du har om dine kunder og konkurrenter jo bedre. For viden om dine konkurrenter kan ruste dig i kampen om kunderne. Hold derfor øje med dine konkurrenter. Hvad gør de godt, og hvad gør de skidt? Find ud af hvor de ikke har deres fokus, fx på et bestemt produktområde eller på kundesegmenter, hvor du forholdsvis let vil kunne tage markedsandel.

Reager hurtigt på al omtale
Der findes mange gode grunde til, at virksomheder skal være på de sociale medier. Tilstedeværelsen på nettet giver mulighed for salg, for at skabe opmærksomhed omkring din virksomheds navn, og det skaber også trafik til dit website. Det kan være hårdt arbejde at være på de sociale medier. Og det er aldrig sjovt, hvis en kunde har haft en dårlig oplevelse med din virksomhed og omtaler dig i negative vendinger. Det kan dog være svært at sikre sig mod kritik på nettet, så sker det, er det alfa og omega, at du hurtigt kan reagere og komme kritikken i møde.

Med Medie funktionen i Navne og Numre® Erhverv kan du reagere hurtigt på al omtale – og med den rette håndtering og hjælp, kan en vred kunde hurtigt gøres til en tilfreds og glad kunde.

Så brug Medie funktionen til at få et lynhurtigt overblik over, hvad der skrives om dig, hvad der skrives om dine kunder, og hvad der skrives om dine konkurrenter.

Prøv Navne og Numre® Erhverv gratis i 10 dage – og se hvad der skrives om dig på nettet.