Beierholm

 

Beierholm

Karsten Engedal, Marketingchef

Beierholm er en revisionsvirksomhed. Vi arbejder med revision, regnskaber, rådgivning og skat. Vi er 650 medarbejdere fordelt på 19 kontorer over hele landet.

Vi har været kunde hos NN Markedsdata i mere end 10 år. Vi startede med at få adgang til simple søgninger og opslag. I dag bruger vi primært Navne & Numre® Erhverv, og vi køber en række specialrapporter, som leveres månedlig og på kvartalsvis basis.

Navne & Numre® Erhverv bliver brugt af stort set alle medarbejdere i virksomheden - fra elev til direktør. Vi anvender systemet til enkelte søgninger på fx virksomheder og  på adresser og i vores markedsafdeling bruger vi mere avancerede målgruppesøgninger.

Vi henter rigtig mange regnskaber, først og fremmest til videns indsamling. Vi bruger også systemet til konkurrentovervågning, til markedsundersøgelser og til at benchmarke om vi udvikler os i et geografisk område.

Vi oplever, at brugen af Navne & Numre® Erhverv er meget let. Den produktpakke vi køber, indeholder det vi har brug for.

Vi har indimellem haft særlige ønsker, som er blevet udviklet hurtigt og fint – det er en god oplevelse og en virkelig stor fordel for os. Karsten Engedal, Marketingschef hos Beierholm.