Colliers International_venstre

Colliers International

Johan Gottschalk, Direktør & Partner  

- Colliers International Danmark A/S er et dansk, privatejet erhvervsejendomsmægler- og rådgivningsfirma med kontorer i København, Aarhus, Odense, Vejle og Aalborg. Firmaet beskæftiger over 90 ansatte. Vi er markedsledende inden for bl.a. salg/leje/udvikling og rådgivning inden for erhvervsejendomme i hele Danmark. Netop derfor er det utrolig vigtigt for os, at vores medarbejdere har fuld indsigt i markedet og er rustet med viden, der sætter os i stand til at agere proaktiv overfor markedet.

Vi bruger Navne & Numre® Erhverv fra NN Markedsdata som et vidensværktøj. Løsningen beriger os med information om alle danske virksomheder. Det er bl.a. viden om virksomhedernes ejendomme, der gør, at Navne & Numre® Erhverv også er et brugbart redskab for vores medarbejdere. Vi kan hurtigt lave opslag på virksomheder og se korrekte oplysninger om deres matrikel, bygninger og enheder – viden vi bruger i kommerciel sammenhæng.

Navne & Numre® Erhverv hjælper os til at strukturere markedsviden – det er hurtigt, nemt og overskueligt.  Præcis hvad vores medarbejdere har brug for i deres daglige arbejde. Før i tiden anvendte vi flere forskellige databaser til at få den nødvendige viden, men nu har vi fået det hele samlet ét sted. Det sparer os for meget tid.

Vi er kommet rigtig godt i gang med at anvende løsningen på alle vores kontorer. Gennem sparring med konsulenten fra NN Markedsdata og in house brugerkurser, er vi klar til at udnytte alle fordelene ved Navne & Numre® Erhverv.