Digicure

Digicure

Michael Lauritzen, Salgsdirektør

Digicure er en virksomhed, som har hjulpet mere end 1000 virksomheder med analyser og rådgivning indenfor it-sikkerhed og web performance optimering i mere end 10 år. 

Det er naturligvis vigtigt for os, at vores datakvalitet er i top. Med Navne & Numre® Erhverv integreret ind i vores CRM-system sikrer vi, at vi altid har adgang til opdateret og korrekt erhvervsdata.

Vi startede med at bruge integrationsmodulet til at importere hele vores kunde- og emnebase. Herefter kunne vi arbejde videre med kundepotentialet gennem modulets segmenteringsmuligheder. Vi kan hurtigt og nemt finde de målgrupper, vi ønsker at arbejde videre med i vores kampagneaktiviteter. Samtidig ved vi, at vi ikke bruger unødigt tid på forkerte kontaktinformationer, da integrationen hjælper os med at rense og vedligeholde kundedata.

Når vi bearbejder potentielle kunder, sætter vi os altid ind i virksomhedernes økonomi, størrelse og koncernstruktur. Det skaber det bedste grundlag for en dybdegående dialog om de produkter, vi kan tilbyde. Alle informationerne kan vi finde direkte i vores Cash CRM-system, fordi vi har Navne & Numre® Erhverv integreret.

Herudover sætter vi stor pris på overvågningsfunktionen, som findes i Navne & Numre® Erhverv. Hver gang kunder, konkurrenter eller samarbejdspartnere får nyt regnskab, skifter status eller får nye beslutningstagere, får vi besked med det samme. På den måde kan vi agere proaktivt i forhold til ændringer i markedet.