Falck Color

Falck Erhverv

Birthe Madsen, administrationschef

– Hos Falck har vi stort fokus på datakvalitet, da opdaterede oplysninger på vores kunder både er afgørende for, at vi kan yde den bedst mulige kundeservice og for effektiviteten i vores salgsaktiviteter. I kraft af vores brede produktpalet henvender vi os til en omfattende b2b-kundegruppe, og det er helt essentielt, at vi altid har adgang til opdaterede stamoplysninger på eksisterende og potentielle kunder. Det sikrer vi med hjælp fra NN Markedsdata.

Med systemet Navne og Numre® Erhverv supplerer vi vores faste kundedatabase med blandt andet NN Markedsdatas unikke id, telefonnumre samt branchekoder. Og med en integrationsløsning kan vi undgå dubletter og eftertjekke adresser – for eksempel i tilfælde af returpost. Vi benytter også produktet Bildata, som med en stor mængde relevant information omkring virksomheders biler, busser og entreprenørmaskiner giver os en indikation af, hvorvidt vores kunders assistance-abonnementer er ajourførte.

Jeg er meget glad for samarbejdet med NN Markedsdata. Vi får altid høj datakvalitet, og NN Markedsdata er altid fleksible og indstillede på at finde frem til lige præcis den løsning, der passer os.