in2house

In2house

Thomas Hagerup, direktør

- In2house har i årevis abonneret på nnregnskab og derved automatisk modtaget nye regnskaber, når de blev offentliggjorte. Det har vi været rigtig glade for og har haft stor gavn af.

Da abonnementet sidste gang skulle gentegnes, blev jeg kontaktet af en konsulent fra NN Markedsdata. Han uddybede mulighederne i NN Markedsdatas online løsning Navne & Numre® Erhverv Økonomi & Regnskab - fx hvordan du bliver adviseret, når en virksomhed ændrer stamdata og kontaktpersoner. Jeg kunne med det samme se fordelene med udvidelsen og takkede derfor ja til løsningen. 

Allerede en uge efter opgraderingen af vores abonnement modtog vi en e-mail med oplysninger om, at en af vores leverandører skiftede navn - vi tolkede dette som et klassisk tegn på en meget snarlig konkurs og reagerede derfor hurtigt ved at stoppe en betaling til dem. Nu er de så ganske som forventet under konkurs, og merprisen på det udvidede abonnement blev således tjent hjem på under en uge. Det kan betale sig at være et skridt foran med opdaterede virksomhedsinformationer.