Makers

Makers

Peter Nissen, Kontaktchef

Makers er et full circle reklamebureau, og vi når derfor ud i alle hjørner og kroge af vores kunders kommunikation. Vi arbejder tæt sammen med kunderne omkring deres kommunikationsstrategi, og det betyder meget for os, at alle parter får noget ud af samarbejdet.

Det samme er gældende for samarbejdet med NN Markedsdata. Med Navne & Numre® Erhverv sikrer vi, at vi når hele vejen rundt om kundepotentialet i Danmark. Samtidig bruger vi løsningen til at få indsigt i den enkelte kundes situation i forhold til deres branche, økonomi og ejerskab.

Segmentering og målretning af kampagner
Vi bruger Navne & Numre® Erhverv til at finde nye kunder og tjekke markedspotentialet i forskellige områder. Det er let og hurtigt at segmentere på forskellige parametre i løsningen, og Navne & Numre® Erhverv er et super værktøj i forhold til emnegenerering til kampagner og målgruppeudvælgelse.

Økonomisk indsigt
Hos Markers går vi meget op i at kende vores kunder, så vi bedre kan udforme deres kommunikationsstrategi. Og her kommer Navne & Numre® Erhverv igen ind i billedet. Vi tjekker altid kundernes økonomiske situation forud for møder. Med de seneste regnskaber, nøgletal og et kreditmax på kunderne, ved vi, hvordan vi skal gribe dialogen an i forhold til kommunikationsbudget, projektstørrelse og kreditgivning.

For os er Navne & Numre® Erhverv et fedt redskab at have i hverdagen, og det sparer os for utallige research timer på nettet.