Nimand

NIMAND®A/S

Ken Nimand Larsen, ejer & bestyrelsesformand

- Nimand A/S er leverandør af effektive løsninger indenfor industri kaffemaskiner, drikkevaresystemer, softis maskiner mm.  Vi er hver dag i dialog med utrolig mange kunder både fra vores kontor, men også på møder ude ved kunderne. Derfor er det vigtigt for os, at vi har den rigtige baggrundsviden om vores kunder for at kunne træffe bedre beslutninger fx vedrørende kreditgivning.

For at sætte os ind i kundens situation anvender vi dagligt online-systemet Navne & Numre® Erhverv og integration af erhvervsdata til vores Microsoft Dynamics NAV-system. Løsningerne giver os et hurtigt og overskueligt indblik i kunders økonomi med en konkret kreditvurderingskode og de nyeste regnskabstal. Informationerne bruger vi til at vurdere kundernes evne til at kunne betale for deres varer – kan vi yde kunden kredit eller skal de betale up-front. Før i tiden gav vi kredit ud fra en mavefornemmelse, men nu er vores beslutningsgrundlag langt bedre, da den er baseret på facts.

Integrationen af erhvervsdata til vores ERP-system sikrer, at vi altid har de nyeste informationer på vores kunder, og vi undgår derfor fejludsendelser på breve og fakturaer. Webservicen fra NN Markedsdata er let at anvende og ved at have informationer på alle danske virksomheder integreret ind i vores egen NAV-løsning, kan vi langt hurtigere oprette nye kunder og behandle kundehenvendelser. Vi højner altså vores serviceniveau samtidig med, at vi sparer tid på manuel tastning og vedligeholdelse af kundeinformationer.