Scanenergi

Scanenergi

Jens Brøgger, Salgschef

- Hos Scanenergi hjælper vi virksomheder med at optimere deres energiforbrug. Vi har derfor dagligt kontakt til utrolig mange virksomheder – store som små.

Vi havde den udfordring hos Scanenergi, at vores mødefrekvens var i top, men at møderne var af svingende kvalitet. Kundeemnerne blev tilfældigt udvalgt, og vi kunne derfor ikke med sikkerhed sige, at vores sælgere besøgte de rigtige kunder.

Gennem en Prospect analyse hjalp NN Markedsdata os med at skabe indblik i vores kundesammensætning og identificere et helt nyt markedspotentiale. Ved at bruge data mining på interne kundeinformationer har vi nu et klart overblik over værdien af både eksisterende kunder såvel som nye potentielle kunder. Prospect analysen genererede også en konkret emneliste af høj potentielle kunder til os, som nu danner grundlag for, at vi fremadrettet får booket de rigtige kundemøder.

Samarbejdet med NN Markedsdata har været yderst positiv, og vi kan kun anbefale andre virksomheder at gøre brug af de analysemuligheder NN Markedsdata tilbyder.