tapflo

Tapflo Danmark ApS

Flemming Ravn Sørensen, Adm. Direktør

- Tapflo Danmark er et datterselskab under Tapflo Group – som er en af Europas største uafhængige producenter af trykluftdrevne membranpumper.

Hos Tapflo Danmark har vi opstillet klare definitioner på de enkelte kundesegmenter, vi ønsker at arbejde med. Det er vigtigt at salgsmetode og produktprogram matcher med det specifikke segment - ikke alle kundeemner kan anvende vores pumper på samme måde, og de skal heller ikke bearbejdes på samme måde.

Før i tiden søgte vi efter nye kunder lidt på må og få – og ofte blev nye kunder fundet ved tilfældigheder. Vi fik øje på interessante virksomheder, når vi var på landevejen. Vi hørte om mulige kundeemner til netværksmøder eller faldt over dem på internettet eller i fagblade.

Nu har vi fået sat vores søgen på nye kunder meget mere i system. Navne & Numre® Erhverv er blevet vores rygrad i forhold til emnegenerering. Vi kan nu i langt højere grad bearbejde markedet systematisk, og ud fra relevante segmenteringskriterier som branche og antal ansatte kan vi let og hurtigt finde interessante kundeemner.

Samtidig undgår vi at indlede en dialog med virksomheder, som ikke er betalingsdygtige. Navne & Numre® Erhverv giver os nemlig et meget overskuelig overblik over virksomheders økonomi. På den måde kan vores salgsafdeling selv kontrollere hvor meget energi, de skal ligge i den enkelte kunde - set ud fra en potentialevurdering baseret på regnskaber og nøgletal.

Kort opsummeret er Navne & Numre® Erhverv er et yderst brugervenligt værktøj til identificering af kundeemner og økonomisk monitorering af eksisterende kunder.